Opiniile exprimate în publicaţiile din blog aparţin bloger-ilor, şi nu neapărat reflectă poziţia resursei PrincipiulDivin.md, ori cea a Comunității Unificării.
Răspunderea pentru conţinutul publicațiilor din blog este purtată în întregime de către autorii acestora.

Русский
 
(0 voturi)

Familia Secretă a Lui Isus

  • Publicat de 

Este o relatare care descrie evenimentele esenţial-istorice, mai senzaţionale decât Codul lui Da Vinci, însă omise intenţionat şi păstrate la umbră peste 2000 de ani, avându-şi originea la răsăritul Creştinismului.

Dacă acestă istorie este veridică, ea poate zdruncina atitudinea oamenilor faţă de ceia ce este considerat "adevărat" în mediul Creştinismului mondial.

Este o relatare despre evenimente asociate cu cei mai apropiaţi oameni pentru Isus, oameni care aveau aceeaşi genealogie - familia Sa.

În acest revoluţionar documentar sunt analizate diverse manuscrise, şi însăşi Biblia, inducându-se transparenţă în istoria reală a familiei lui Isus.

Scopul acestui articol este să conştientizăm că Hristos este Fiul Tatălui Ceresc, Întruchiparea Sa, fiind ales ca Figură Centrală Mesianică, însă... este om ca noi, şi misiunea Sa trebuia realizată pe pământ, El trăindu-şi viaţa alături de noi, cei separaţi de Dumnezeu, pentru a ne călauzi la fiecare pas în calea întoarcerii nostre spre Dumnezeu.

Vizionare Partea 1
Vizionare Partea 2
Vizionare Partea 3
Vizionare Partea 4
Vizionare Partea 5

Ultima modificare: Marţi, 09 Septembrie, 2014, 18:01:05
Logați-vă pentru a posta comentarii.