Opiniile exprimate în publicaţiile din blog aparţin bloger-ilor, şi nu neapărat reflectă poziţia resursei PrincipiulDivin.md, ori cea a Comunității Unificării.
Răspunderea pentru conţinutul publicațiilor din blog este purtată în întregime de către autorii acestora.

Русский
 
(0 voturi)

Principiul DR. MOON - O Familie In Care Trei Generatii Traiesc In Armonie - Bunicii, Parintii Si Nepotii

  • Publicat de  Marin Mazur

Semnificativ si fundamental in viata mea a fost cunoasterea in profunzime si la nenumarate intilniri a DR. MOON SUN MYUNG - FONDATORUL FEDERATIEI PACII UNIVERSALE. El a fost chemat de catre ceruri sa realizeze implinirea voii lui Dumnezeu. In continuu a zidit PACEA pe pamint, familia adevarata.

Chiar si atunci cand a trebuit sa infrunte de sase ori greutatile vietii sale de detentie, nu a scapat din mana cheia providentei. A fost o cale care El a inteles-o din intereor - o cale a suferintelor. Am fost impresionat de discursul Dr. MOON SUN MYIUNG: "Familia si natiunea ideala model Imparatia pacii lui Dumnezeu". El argumenteaza aici deosebit esenta adevarului cerurilor, adevar pe care l-a exprimat pe parcursul intregii sale vieti.

El ne spunea, ca atat timp cat Dumnezeu nu este eliberat de tristete, viata oamenilor va ramane total lipsita de valoare. Mare accent punea pe valoarea familiei - este un loc al afectiunii mutuale unde toate relatiile si afinitatile se reunesc datorita iubirii reciproce. Acest moment, pe mine, ma face sa pretuiesc fiecare membru al familiei, a vecinului, incerc sa iubesc si dusmanul, dar i-mi este greu actualmente.

Urmez principiul DR. MOON - o familie in care trei generatii traiesc in armonie - bunicii, parintii si nepotii, deci sa traiasca impreuna ca o familie, servindu-l pe Dumnezeu care exista etern.

Reverendul Moon, care a primit sigiliul cerului,a venit ca Parinte Adevarat al omenirii si ca rege al PACII isi respecta promisiunea data lui Dumnezeu. Aceasta a FOST VIATA DR. MOON SUN MYIUNG - Fondatorul Federatiei Pacii Universale...

Cu multa stima si respect fata de FAMILIA MOON,
DR. MARIN MAZUR, AMBASADOR al PACII,Republica MOLDOVA

Ultima modificare: Vineri, 12 Septembrie, 2014, 17:41:11
Logați-vă pentru a posta comentarii.