Opiniile exprimate în publicaţiile din blog aparţin bloger-ilor, şi nu neapărat reflectă poziţia resursei PrincipiulDivin.md, ori cea a Comunității Unificării.
Răspunderea pentru conţinutul publicațiilor din blog este purtată în întregime de către autorii acestora.

Русский
 
(4 voturi)

Biserica Unificării În Internet

Daţi un search în Google folosind expresia "Biserica Unificării", rezultatele sunt 90% - materiale negative, minciuni și calomnie, care aduc o daună enormă reputației acestei instituții. În internet atârnă tone de publicații, articole, spoturi video, și reflecţii proaste, despre identitatea și activitatea bisericii unificării, şi a persoanelor care sunt membrii acestei biserici. Oare de ce Google nu iubeşte atât de mult biserica unificării, ar întreba cineva, de afişează mai multe prostii decât realități obiective? Cauza de bază este lipsa materialelor pozitive despre biserica unificării în internet. Când google îndeplineşte un search pentru expresia "Biserica Unificării", neavând de unde să afișeze materiale pozitive, le oferă în top pe cele negative.

Nu este sens în a irosi energia luptând cu materialele negative deja publicate în internet, dar este sens în a scrie și a publica regulat, conținut despre biserica unificării, și nu un oarecare conținut, ci unul pozitiv, calitativ, unic, și competent. Aceasta fiind metoda cea mai eficientă în soluţionarea problemei minciunilor în internet.

Algoritmul Google deja de ceva timp poziționează rezultatele căutărilor, mai întâi conform criteriilor menționate anterior, și doar în al doilea rând conform popularității resursei în care este găzduit conținutul căutat, și gradului de validitate tehnică a acestea.

Evident că, nu se poate așa din senin, scrie articole pozitive, deoarece conținutul publicației trebuie să corespundă realităţii, iar asta înseamnă că pentru a scrie lucruri frumoase despre biserica unificării, această instituție trebuie regulat să informeze comunitatea despre realizările bune pe care le are, despre lucruri care sunt bune pentru societate.

Acum mai mult ca oricând sunt necesare fapte frumoase substanțiale din partea bisericii unificării, ca apoi să se poată scrie publicații pozitive despre aceasta. Acum este timpul potrivit pentru ca societatea să poată redescoperi această instituție ca una transparentă şi nobilă, așa cum este fondatorul ei, așa cum este învățătura ei.

Ultima modificare: Miercuri, 30 Decembrie, 2015, 9:48:07
PrincipiulDivin.md

Portal educativ de tineret pentru studierea şi aplicarea Principiului Divin. Proiect susţinut de Biserica Unificării din Moldova.

facebook.com/PrincipiulDivin


Comentarii: 2

  • Diana Ungureanu

    total de acord! si despre asta daca cineva tine minte de la adunarile portalului s-a mai discutat problema asta si deoarece noi nu am rezolvat aceasta la timp si a fost ignorat, acum avem ce avem, eu consider ca trebuie sa fie un efort comun, sa fie articole de la mai multe persoane! dar astept propuneri, unde ar fi cel mai bine de publicat aceste articole? mersi! :)

    Postat de: Diana Ungureanu Miercuri, 30 Decembrie 2015 00:56 Permalink
  • Eugen

    Sunt două dimensiuni principale, internetului deschis, unde domnește google și yandex, și internetul închis, dimensiunea rețelelor sociale, unde domnește facebook. Aceste dimensiuni se intersectează puțin de tot, deci în fiecare din ele este necesar conținutul discutat. În netul deschis avem deocamdată în moldovenească doar resursa asta, aici în blogul bisericesc se pot publica articole, pe când în facebook biserica moldovenească nu are o pagină oficială, calitativă, cu conținut oficial, postat regulat de către un reprezentant oficial al bisericii. De fapt pagina există tehnic de ani de zile, dar este trimisă în stare unpublished de mine, deoarece nu corespunde normelor necesare pentru a reprezenta oficial biserica.

    Postat de: Eugen Miercuri, 30 Decembrie 2015 09:45 Permalink
Logați-vă pentru a posta comentarii.