Opiniile exprimate în publicaţiile din blog aparţin bloger-ilor, şi nu neapărat reflectă poziţia resursei PrincipiulDivin.md, ori cea a Comunității Unificării.
Răspunderea pentru conţinutul publicațiilor din blog este purtată în întregime de către autorii acestora.

Русский
 
(1 Vot)

Calomnia Nu Traieste Mult

Tine-te tare, dragul meu Mihai Calestru! Am gasit aceasta poza a ta, de 20 de ani in urma, cand aveai 17 ani. E una din primele tale lectii despre puritatea dragostei si valori familiale. Esti plin de speranta si entusiasm. Te cunosc sute de profesori si elevi de prin toata Moldova.Tot asa ai ramas si ai promovat valorile familiei si pacii pe tot acest parcurs. Nu ai avere, traim intr-un apartament cu o singura camera, care apartine mamei mele. Nu avem conturi cu multe zerouri, muncim cinstit, si tu si eu. Nu prea ai avut timp pentru familie, am mers prima data la mare in Bulgaria doar in acest an, desi suntem casatoriti de 8 ani. Nu ti-ai permis concediu. Ai crezut in aceasta tara, ai visat, ai muncit ca sa promovezi valori. De cate ori m-am intrebat in ultimele 2 luni, oare a meritat efortul? Trebuia sa te sustin in idealismul tau? De ce nu am plecat, esti talentat si destept si te-ai fi realizat peste hotare? Dar tu ai insistat in patriotismul tau. Va multumesc tuturor care ma sustineti acum, pentru ca il cunoasteti prea bine pe Mihai. Impreuna vom invinge. Calomnia nu traieste mult.

Опубликовано Olga Calestru 23 декабря 2015 г.
Ultima modificare: Vineri, 25 Decembrie, 2015, 12:13:19
PrincipiulDivin.md

Portal educativ de tineret pentru studierea şi aplicarea Principiului Divin. Proiect susţinut de Biserica Unificării din Moldova.

facebook.com/PrincipiulDivin


Logați-vă pentru a posta comentarii.