Română

Referinţe Biblice

Dezbateri Воскресенье, 31 Август, 2014

Conţinut în permanentă completare.

Corpul Fiecărui Om Are Tendinţe Păcătoase

Romani 7:22-24

22. Că, după omul cel lăuntric, mă bucur de legea lui Dumnezeu;
23. Dar văd în mădularele mele o altă lege, luptându-se împotriva legii minţii mele şi făcându-mă rob legii păcatului, care este în mădularele mele.
24. Om nenorocit ce sunt! Cine mă va izbăvi de trupul morţii acesteia?

Iisus Hristos A Vorbit Despre Apariţia Unui Nou Adevăr

Ioan 16:12-13

12. Încă multe am a vă spune, dar acum nu puteţi să le purtaţi.

Ce Am Învăţat Eu Despre Pace În Timp Ce Tatăl Meu Mă Ducea În Spate (Moon Sun Myung. Autobiografia)

Fondatori Суббота, 31 Март, 2012

Ce Am Învăţat Eu Despre Pace În Timp Ce Tatăl Meu Mă Ducea În Spate (Moon Sun Myung. Autobiografia)Toată viaţa am trăit cu un singur gând: să transform lumea în una paşnică, unde să nu fie războaie şi toată omenirea să trăiască în iubire. Cineva ar putea să-mi reproşeze: „Este oare posibil să visezi pacea chiar şi fiind copil?” Vă pare uimitor ca un copil să viseze la pace în lume?

Reverendul Moon. Biografia

Fondatori Суббота, 31 Март, 2012

1920: Naşterea Reverendului Moon în Coreea

Născut în Coreea, la 6 ianuarie 1920, într-o familie de fermieri, Reverendul Moon a fost afectat de la o vârstă fragedă de suferinţele enorme pe care le-a vazut în jurul său, în perioada în care Coreea era saracă şi aspru exploatată de o putere străină. Întrebarea sa centrală a fost “De ce oamenii suferă atât de mult?”

Casa în care s-a născut rev. Moon, teritoriul Coreei de Nord în prezent.Pe acele timpuri Japonia stapânea Coreea, încercând să impuna practicarea religiei Shinto tuturor coreenilor. Intoleranţa religioasă a regimului japonez era doar una din mulţimea de sfidări asupra coreenilor, consideraţi popor inferior de catre ei. Crescând opresat în propria sa ţară, Sun Myung Moon a învăţat devreme durerea nedreptăţii.