Мнения, выраженные в публикациях блога, принадлежат блоггерам, и не обязательно отражают позицию сайта PrincipiulDivin.md или Сообщества Объединения.
Авторы публикаций несут полную ответственность за их содержание.

Română
 
(1 голосов)

Acțiuni mai potrivite pentru eliminarea paginii false a "bisericii unificării" de pe Facebook

Încă nu sa găsit o cale eficientă de a contacta Facebook-ul oficial, din partea bisericii unificării, atașând la adresare și copia certificatului de înregistrare, cerând să fie eliminată pagina falsă. Suntem în proces de căutare. Contactarea directă a Facebook-ului în genere e o procedură dificilă, cine a încercat știe despre ce e vorba. Însă, s-au găsit acțiuni mai potrivite pentru expediere plângere contra paginii false, și contra publicațiilor false de pe pagină.

Variantă mai potrivită de expediere plângere contra paginii

Err :

 

Pagina falsă conține un șir de publicații (defapt cam toate publicațiile) provocătoare și compromițătoare, care au ca scop instigarea la ură față de biserică, și față de oamenii afișați în fotografiile din publicații ori menționați în textele publicațiilor. Persoanele care apar în fotografiile respective, nefiind de acord cu folosirea imaginii lor fără permisiune (eu nu aș fi, dar nu sunt afișat acolo în nici o fotografie :D) pot înainta plângere către Facebook, și cere eliminarea publicațiilor care le încalcă drepturile la privațiune. Aceasta se poate face pentru fiecare publicație în parte, unde sunt fotografii cu dvs., or texte care conțin aluzii directe ori indirecte despre persoana dvs.

 

Esența tuturor acestor acțiuni este de atrage cât mai multă atenție a Facebook-ului asupra acestei pagini.

În timp ce eliminarea pagini în întregime, va lua ceva timp, până un alta cel puțin se pot lua măsuri pentru eliminarea publicațiilor false, care vă exploatează chipul și numele în scopuri dubioase.

Plângere către Facebook pentru eliminarea publicațiilor care vă încalcă drepturile la privațiune

Err :

Rezultat revizuire plângere pentru eliminarea paginii false a "bisericii unificării" de pe Facebook

Acest rezultat a revizuirii nu neapărat înseamnă că Facebook categoric şi definitiv refuză să elimine pagina respectivă, deşi arată că Facebook nu are de gând se elimine pagina doar în urma plângerii mele. Însă există probabilitatea ca Facebook totuşi să elimine pagina dacă revizuieşte măcar 100 astfel de plângeri.

Şi după cum se vede din răspuns, Facebook recomandă să se înainteze plângeri pe publicaţii concrete de pe pagină, publicaţii care încalcă regulamentul Facebook.

Rezultat revizuire plângere pentru eliminarea paginii false a "bisericii unificării" de pe Facebook

Последнее изменение: Воскресенье, 16 Апрель, 2017, 17:30:29
Comunitatea Unificării Moldova

”Biserica Unificării” este organizaţie religioasă, ce uneşte diferiţi cetăţeni ai Republicii Moldova pentru studierea Principiului Divin, care este învăţătura lui Sun Myung Moon.

facebook.com/bisericaunificarii

Комментариев: 1

  • Eugen

    Nu uitați să repetați plângerea pentru fiecare publicație care vă conține imaginea în fotografie, ori identitatea în text.

    Автор: Eugen 30.03.2017 01:32 Пермалинк
Авторизуйтесь чтобы оставлять комментарии.