Мнения, выраженные в публикациях блога, принадлежат блоггерам, и не обязательно отражают позицию сайта PrincipiulDivin.md или Сообщества Объединения.
Авторы публикаций несут полную ответственность за их содержание.

Română
Diana Ungureanu

Diana Ungureanu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam laoreet bibendum tincidunt. Sed blandit vestibulum augue nec commodo.

Е-мэйл: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

The Story Of Love

Dupa parerea mea, cred ca este minunat sa incerci sa reprezinti Principiul Divin intr-un limbaj social, si sa o faci cu atita suflet si dedicatie, in ultimul timp, am o inima plina de disperare si dezamagire in oameni, dar iata ca acest video mi-a adus o licarire in suflet! Oameni buni si dedicati inca exista!

E extraordinar ce pot face oamenii care l-au inteles cu adevarat pe Tatăl Adevărat, acesti oameni pot aduce cu ei doar dragoste, pace si lumina in vietile si sufletele celorlati!

The Story Of LoveVideo realizat de pastorul bisericii unificării din USA.
Publicat de Alan Becker - 2nd gen.
Mai exista speranta!
vizitati si siteul www.lovegeniuses.com
Peace and Love!

Читать далее...

Cum Stimulăm Voluntariatul La Nivel Local

- Aici a fost gunoişte.

Era toamna, eram micuţă, aveam cam 1 m înălţime, totul îmi părea grandios (nu că aş avea mult mai mult acum, dar totul nu îmi mai pare fascinant). Mă plimbam cu tatăl meu în păduricea din sat.

- Demult când eram copii, locul acesta era acoperit cu gunoaie de peste tot, îmi zise el. Însa ne-am adunat cu toţii şi am făcut un loc special pentru gunoişte, dar aici am sădit copaci!

În momentul acela tatăl meu era un super-erou, în mintea mea apăruse o idee “Când mă fac mare, vreau să fiu ca tatăl meu! “

Читать далее...
Подписаться на этот канал RSS