Русский

Reverendul Moon. Biografia

Fondatori Sâmbătă, 31 Martie, 2012

1920: Naşterea Reverendului Moon în Coreea

Născut în Coreea, la 6 ianuarie 1920, într-o familie de fermieri, Reverendul Moon a fost afectat de la o vârstă fragedă de suferinţele enorme pe care le-a vazut în jurul său, în perioada în care Coreea era saracă şi aspru exploatată de o putere străină. Întrebarea sa centrală a fost “De ce oamenii suferă atât de mult?”

Casa în care s-a născut rev. Moon, teritoriul Coreei de Nord în prezent.Pe acele timpuri Japonia stapânea Coreea, încercând să impuna practicarea religiei Shinto tuturor coreenilor. Intoleranţa religioasă a regimului japonez era doar una din mulţimea de sfidări asupra coreenilor, consideraţi popor inferior de catre ei. Crescând opresat în propria sa ţară, Sun Myung Moon a învăţat devreme durerea nedreptăţii.

Despre Evenimentul Binecuvântării: www.protv.md › "Nunta in masa in Coreea de sud! Circa 4 mii de cupluri si-au unit destinele simultan"

Informativ Miercuri, 28 Martie, 2012

Circa 4 mii de cupluri si-au unit destinele simultan, in Biserica Unificarii din Seul. Lacasul este celebru in toata lumea pentru ca acolo se casatoresc cupluri care abia s-au cunoscut. Astfel, potrivit traditiei, majoritatea mirilor de azi s-au cunoscut chiar in ziua nuntii.