Opiniile exprimate în publicaţiile din blog aparţin bloger-ilor, şi nu neapărat reflectă poziţia resursei PrincipiulDivin.md, ori cea a Comunității Unificării.
Răspunderea pentru conţinutul publicațiilor din blog este purtată în întregime de către autorii acestora.

Русский
 
(6 voturi)

Toată Viața Caut!

  • Publicat de 

Într-adevăr este greu să înţelegi cine spune adevăr şi cine minciună. Totuşi omul se cunoaşte după faptele sale, de-aceea am încercat să privesc obiectiv faptele rev. Moon, căci în ziua de azi mas-media îi place să şocheze, mai mult cu informaţii negative şi bârfe.

Eu personal am început să citesc despre rev. Moon cu o oarecare antipatie, şi de multe ori această antipatie mi-a fost confirmată prin diferite articole de pe net. În acelaşi timp cunoscând oameni care cred în învăţătura lui şi care mi-au devenit prieteni, mă miram, cum aşa oameni inteligenţi, buni la suflet şi deschişi la inimă cred într-o prostie atât de mare (pe atunci credeam aşa), precum că un om (nebun) şi acela coreean, este mesia? Mă gândeam in sinea mea, ce i-a făcut să creadă in aşa gogomanii, căci nu păreau oameni proşti, fanatici zombaţi, ba dimpotrivă în discuţii cu ei înţelegeam ca sunt inteligenţi şi cunosc mult mai multe decât mine ( literatură, ştiinţă etc.).

Fiind plin de prejudecăţi continuam să cred că rev. Moon e un filosof deştept, care a putut să mintă lumea, pentru a stoarce bani de la ei. Asta a durat ceva timp. Până când la un moment dat, în viaţa mea, am înţeles că de fapt nu mă mai mulţumeşte religia căreia aparţin, pentru că nu poate da răspuns clar la o groază de întrebări. Şi am început să caut care religie ar putea fi mai adevărată (mai întâi prin diferite confesiuni creştine, după care hinduism, budism, islam etc.), nu pot să zic că am intrat în esenţa lor, totuşi nici una nu mă inspira prea mult. Aşa că la un moment dat nu mai credeam că există Dumnezeu, îmi ziceam, în sinea mea, ca toate îs inventate pentru a manipula cu lumea (am mai privit şi filme care susţin teoriile conspiraţiei). Cred că aceasta a fost una din cele mai grele perioade ale vieţii mele, fără Dumnezeu am căzut foarte repede în depresie, căci viaţa mea nu mai avea rost: oricum suntem sortiţi morţii, pentru ce să mai fac ceva?

Aşa, încet, simţind golul din suflet, care mă ucidea, am înţeles că nu se poate aşa, că de fapt am nevoie de Dumnezeu, chiar dacă El nu există, am nevoie de un reper. La acel moment am început să cred în Dumnezeu, fără să aparţin vreunei religii. Deşi respectam religiile şi oamenii religioşi, ba chiar mă mai inspiram de la unii creştini, totuşi nu înţelegeam cine este Dumnezeu, căci nu pot să cred în cineva, fără să ştiu cum e El.

Deja fiind aproape sigur că Dumnezeu există, am început să caut răspunsuri la întrebările de genu: cum este El? ce vrea El de la mine? Iarăşi căutam prin religii, de data aceasta mă axam doar pe concepţia despre Dumnezeu, nu mă mai interesau practicile şi tradiţiile. Tot mai mulţi prieteni creştini mă încredinţau că Dumnezeu este bun. Dar din cele citite în vechiul testament mi-L închipuiam mai mult ca un tiran. şi uneori chiar Îl uram şi vroiam sa Îl cert.
Smile
La sfatul unei doamne (mulţumesc ei), am accesat site-ul ăsta şi am inceput să citesc. Chiar din introducere mi-am găsit răspunsuri la o groază de întrebări, răspunsuri ascunse în mine, dar pe care nu le puteam formula atât de frumos. Dar în totdeauna exista o piedică: nu puteam să cred în faptul că rev. Moon este mesia, asta ma deranja. Totuşi am încercat să mă las de prejudecaţi şi să citesc principiul divin, care a fost ca şi o revelaţie pentru mine, care îmi răspundea la o groaza de întrebări, esenţiale pentru mine, şi îmi punea altele noi, căci multe lucruri nu le înţelegeam pana la urma. Punând aceste întrebări, aici pe portal, primeam nişte răspunsuri exhaustive, care mă inspirau şi mai mult.

Deci, după cum am spus mai sus, omul se cunoaşte din faptele sale. Iar cea mai frumoasă faptă a rev. Moon este scrierea principiului divin. Plus, oamenii inspiraţi de învăţătura lui, oameni schimbaţi, oameni noi.
De aceea eu vă dau un sfat la toţi cei ce nu cred in rev. Moon, să începeţi să citiţi principiul divin, aşa cum am făcut si eu. Căci el dă o înţelegere mult mai profundă a naturii lui Dumnezeu.

Cunoaştel mai întâi pe Dumnezeu, şi dacă va fi cu putinţă, mai târziu veţi simţi cu toată inima voastră, că rev. Moon este mesia ( deşi chiar şi acum am unele îndoieli, care le consider fireşti)

Mai întâi trebuie să-l căpătăm pe Dumnezeu în viaţa noastră, asta ne va ajuta să răspundem la multe întrebări şi să ne simţim mai fericiţi.

Ultima modificare: Vineri, 12 Septembrie, 2014, 15:55:59
Andrei

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam laoreet bibendum tincidunt. Sed blandit vestibulum augue nec commodo.

Logați-vă pentru a posta comentarii.