Română

Termeni & Condiţii

Siteul PrincipiulDivin.md prezintă un proiect informativ online, inițiat de un mic grup de persoane fizice, dedicat studierii învățăturii Principiul Divin, fiind susținut și de comunitatea Biserici Unificării din Moldova.

Drepturile asupra conținutului afișat pe acest site, aparține persoanei fizice care este proprietarului acestui site / nume domeniu, și parțial autorilor proprietăților intelectuale afișate pe acest site.

Conținutul de tip public ori PRIVAT, prezent pe siteul PrincipiulDivin.md, este afișat numai în scopuri informative, ori pentru promovarea învățăturii Principiul Divin, și nu prezintă prin sine material cu caracter propagator ori instigator.

Proprietarului acestui site / nume domeniu își rezervă dreptul de a actualiza și modifica atât conținutul, cat și structura website-ului în orice moment și fără preaviz.

Reproducerea, traducerea ori folosirea materialelor afișate public pe siteul PrincipiulDivin.md în alte scopuri decât cele strict personale, este permisă numai cu acordul proprietarului acestui site / nume domeniu, acordul stăpânului proprietății intelectuale afișate pe acest site, fiind aplicată și indicarea sursei materialului de pe acest site.

Reproducerea, traducerea ori folosirea materialelor PRIVATE, afișate pe siteul PrincipiulDivin.md, este permisă strict doar cu acordul proprietarului acestui site / nume domeniu, plus acordul obligatoriu al stăpânului proprietății intelectuale PRIVATE afișate pe acest site!

Folosirea materialelor, publice ori PRIVATE, afișate pe acest site, în alte scopuri decât cele pentru care a fost dat acordul de către proprietarului acestui site / nume domeniu, și stăpânului proprietății intelectuale afișate pe acest site - este strict interzisă!