Română

Fondatori

Ca un cetăţean mondial iubitor de pace. Autobiografie

Fondatori Вторник, 17 Ноябрь, 2020

Ce Am Învăţat Eu Despre Pace În Timp Ce Tatăl Meu Mă Ducea În Spate (Moon Sun Myung. Autobiografia)Cartea originală a fost publicată în limba coreeană de către Gimm-Young Publishers, Inc. 9 Martie 2009. Seul, Coreea

Fotografiile sunt din Arhiva Fotografică a HSA-UWC Copyright © 2009
By The Washington Times Foundation, Inc. „As a Peace-Loving Global Citizen”

© Traducere în limba română în 2013 de Asociația Internațională pentru Educație din Republica Moldova.

356 p. 2000 ex. ISBN 978-9975-4208-6-0

141.412 (092) S 95

Ce Am Învăţat Eu Despre Pace În Timp Ce Tatăl Meu Mă Ducea În Spate (Moon Sun Myung. Autobiografia)

Fondatori Суббота, 31 Март, 2012

Ce Am Învăţat Eu Despre Pace În Timp Ce Tatăl Meu Mă Ducea În Spate (Moon Sun Myung. Autobiografia)Toată viaţa am trăit cu un singur gând: să transform lumea în una paşnică, unde să nu fie războaie şi toată omenirea să trăiască în iubire. Cineva ar putea să-mi reproşeze: „Este oare posibil să visezi pacea chiar şi fiind copil?” Vă pare uimitor ca un copil să viseze la pace în lume?

Reverendul Moon. Biografia

Fondatori Суббота, 31 Март, 2012

1920: Naşterea Reverendului Moon în Coreea

Născut în Coreea, la 6 ianuarie 1920, într-o familie de fermieri, Reverendul Moon a fost afectat de la o vârstă fragedă de suferinţele enorme pe care le-a vazut în jurul său, în perioada în care Coreea era saracă şi aspru exploatată de o putere străină. Întrebarea sa centrală a fost “De ce oamenii suferă atât de mult?”

Casa în care s-a născut rev. Moon, teritoriul Coreei de Nord în prezent.Pe acele timpuri Japonia stapânea Coreea, încercând să impuna practicarea religiei Shinto tuturor coreenilor. Intoleranţa religioasă a regimului japonez era doar una din mulţimea de sfidări asupra coreenilor, consideraţi popor inferior de catre ei. Crescând opresat în propria sa ţară, Sun Myung Moon a învăţat devreme durerea nedreptăţii.